Op zoek naar aanstekers in kleine oplage?

Ben jij op zoek naar aanstekers om te bedrukken voor je bedrijf of vereniging, maar je hebt er niet zoveel nodig? Vaak is het zo dat je een grote hoeveelheid aanstekers moet afnemen als je deze wilt bedrukken. Dat is voor iedereen niet altijd even praktisch en onnodig duur. Gelukkig zijn er ook partijen waar je al vanaf 25 stuks aanstekers kunt laten bedrukken. Dit scheelt een heleboel, zowel in aantallen als in de portemonnee.

© Pexels.com

Aanstekers inzetten als relatiegeschenk?

Aanstekers kunnen uitstekend ingezet worden als giveaway voor op beurzen of evenementen. Aanstekers zijn een populaire keuze voor een giveaway. Dat komt omdat aanstekers relatief weinig kosten, weinig ruimte in beslag nemen en er zijn diverse aanstekers verkrijgbaar. Van goedkope weggooiaanstekers tot luxe merk aanstekers die navulbaar zijn. Zo is er voor iedere portemonnee wel een aansteker verkrijgbaar.
Aanstekers lenen zich verder ook goed om te bedrukken. Ze hebben namelijk over het algemeen 2 vlakke kanten, waar een logo of tekst gemakkelijk en snel op gedrukt kan worden. Hierdoor zijn aanstekers populair om te laten drukken en dus uitstekend in te zetten als promotiemiddel.

Welke aansteker kiest u?

Er zijn ontzettend veel aanstekers op de markt. Hierdoor is er voor iedereen wel een keuze. Naast dat aanstekers in ontelbare kleuren verkrijgbaar zijn, zijn er ook diverse merkaanstekers om uit te kiezen. De bekendste zijn wel de aanstekers van BIC en van Cricket. Beide zijn gerenommeerde merken en bieden uitstekende kwaliteit aanstekers. Natuurlijk zijn er ook genoeg goedkope aanstekers en eenmalig te gebruiken zijn, of navulbaar zijn.

© Pexels.com

Aanstekers in kleine aantallen laten personaliseren

Jij wilt aanstekers inzetten als promotiemiddel? Een goede keuze, want aanstekers kunnen we allemaal wel gebruiken. Niet alleen om kaarsen aan te steken, maar bijvoorbeeld ook om vuurwerk af te steken of de barbecue aan te steken. Waarom laat je nu aanstekers bedrukken in kleine oplage? Dan kan onder andere bij BudgetGift.nl. Zij hebben een ruim assortiment aanstekers die al vanaf 25 stuks te bedrukken zijn. Zo vind je altijd een aansteker die bij jou past en hoef je geen grote hoeveelheden af te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *