Budbee: wat houdt dat precies in?

Het kan zijn dat je de term ‘Budbee’ de laatste tijd om je heen hoort verschijnen. Dit is niet heel raar, want deze manier van het verzenden van pakketten is enorm populair geworden. Als je meer wilt weten over Budbee en dus logischerwijs op de hoogte wilt zijn van de beste manier om je pakketten te verzenden, raden we je aan om gauw verder te lezen in dit blog. In dit blog vertellen we namelijk niet alleen wat Budbee voor jou kan betekenen, maar ook wat deze manier van verzenden precies inhoudt!

© Pixabay.com

Een nieuwe koeriersdienst

Naast PostNL en DHL is het nu ook de beurt aan Budbee om pakketten door Nederland te bezorgen. Wat maakt Budbee dan anders dan de reeds bestaande koeriersdiensten? Dat lees je hier!

Allereerst is er het voordeel dat Budbee haar producten ’s avonds op werkdagen bezorgt. Zo kun je jouw pakketje van Budbee op werkdagen tussen 17.00 en 22.00 uur verwachten en op zaterdag tussen 14.00 en 19.00 uur. Ten opzichte van de al bestaande bezorgdiensten biedt Budbee de mogelijkheid dat je ’s middags niet per se thuis moet blijven om op je pakketje te wachten; de meeste mensen zijn ’s avonds zelfs standaard thuis!

Duurzaamheid

Een ander voordeel van Budbee is dat de bezorging van producten duurzamer gaat dan anders. Zo compenseert Budbee 110% van alle CO2 uitstoot via investeringen in regenwoud projecten. Door jouw bestelling dus voortaan met Budbee te laten bezorgen, verzeker je jezelf van een duurzame reis van jouw product. Verder stoot Budbee zo min mogelijk Co2 uit door fossielvrij te bezorgen. Dit doet Budbee met plantaardige brandstof (HVO100), elektrische busjes en met bakfietsen. In 2022 wil Budbee geheel fossielvrij zijn en in 2025 volledig emissievrij.

© Pixabay.com

Klantvriendelijkheid

Last but not least: klantvriendelijkheid. De glimlach van de bezorger en de ontvanger staat bij Budbee voorop. Niet alleen hecht dit prachtige bedrijf heel veel waarde aan het welzijn van haar werknemers, maar ook vindt ze het heel erg belangrijk dat de ontvangers van de producten vaker kiezen voor de bezorging van Budbee.

We raden jou als consument aan om de bezorging van jouw bestelling eens aan Budbee over te laten om zeker te zijn van een goed gevoel. Aarzel dus vooral niet bij je volgende bestelling en klik bij de bezorgopties het bedrijf ‘Budbee’ aan. Niet alleen draag je bij aan een duurzame levering van je product, maar ook ga je ervaren wat klantvriendelijkheid met jou kan doen!

1 reactie

  1. Inge

    Geen positieve reactie van mijn kant. Eerst krijg je de boodschap dat je bestelling tussen de middag uren wordt bezorgd, en dan krijg je de boodschap dat de bestelling ‘s avonds wordt bezorgd. Ik heb vrij genomen om tussen de middag de bestelling in ontvangst te kunnen nemen. Nu moet ik wachten tot in de avond, gezien de best veel negatieve reacties betreffende uw ‘bezorg service’ moet ik nog maar afwachten of die überhaupt komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *