De 3 beste Apple Macbooks van 2022

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare Apple Macbook? Dan valt er vandaag de dag veel te kiezen qua modellen. Omdat het aanbod Apple Macbooks gevarieerd is, kan het lastig zijn om voor jezelf een goede keuze te maken. Daarom hebben we de volgens ons drie beste Apple Macbooks, qua prijs-kwaliteitverhouding, voor je op een rijtje gezet.

De 3 beste Apple Macbooks van 2021
© Pixabay.com

1. Apple Macbook Air (2020)

Een van de beste modellen van de Apple Macbook is de Macbook Air uit 2020. De Apple MacBook Air heeft een sterke Intel Core i5 processor, die krachtig genoeg is om zware programma’s mee te gebruiken. Bij dit model Apple Macbook krijg je een jaar lang gratis Norton Antivirus software. Een ander pluspunt is het lichte gewicht van Macbook Air: hij weegt slecht 1,29 kilogram en is daarmee ideaal om mee te nemen naar je werk, naar college of in je rugzak naar school. De MacBook Air uit 2020 is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB of 512 GB en heeft een werkgeheugen van 8 GB. Voorts is, om nog één feature te noemen, het TrueTone Retina scherm van deze Macbook ideaal. Het display past zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving. Dit betekent dat je altijd naar een scherm kijkt met natuurgetrouwe kleuren. Voor de voordelige prijs van 1249 euro doe je een voordelige aankoop!

2. Apple MacBook Pro 13″ (2020)

Op een goede tweede plaats zetten we de Apple Macbook Pro 13″ (2020). De Pro 13″ heeft 16 GB werkgeheugen. Met dit model kun je dan ook eenvoudig en snel grote fotobestanden en video’s bewerken, zonder dat dit vertraging oplevert voor de snelheid van je computer. Met een gewicht van 1,37 kilogram neem je de Apple Macbook Pro 13″ (2020) gemakkelijk mee op je fiets of in de trein. Het scherm van deze Macbook is lekker scherp. De Macbook beschikt over leuke interfaces en werkt operationeel prima als je gebruikmaakt van zware programma’s als Photoshop en Premiere pro. Bij de Macbook Pro 13 krijg je een jaar lang gratis Norton 360 Deluxe Antivirus software. De prijs voor deze Macbook, voorzien van een Intel Core i5 processor, is met 1749 fors, maar daar krijg je wel een hoop kwaliteit voor terug.

De 3 beste Apple Macbooks van 202
© Pixabay.com

3. Apple Macbook Pro 16″ Touch Bar (2019)

Een andere prima koop als je een Apple Macbook zoekt, is de Macbook Pro 16″ Touch Bar uit 2019. Deze prijzige laptop, hij kost 2549 euro, biedt optimale prestaties. Een van de mooiste eigenschappen van deze Macbook is de uitstekende videokaart. Deze AMD Radeon Pro 5300M videokaart garandeert een snelle rendering van grote video’s. De 2.6 Ghz Intel Core i7 processor helpt je om de zwaarste programma’s van dit moment kinderlijk eenvoudig te gebruiken, zonder dat je Macbook traag wordt. Het werkgeheugen van 16 GB helpt je om videomateriaal en foto’s met speels gemak kunt bewerken. En dat onder dat je Macbook trager wordt. Ten slotte is het design van dezse MAcbook prachtig en beschikt hij over een eer scherp en lekker groot scherm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *