Pennen bedrukken: geef jouw promotiecampagne een extra boost

Pennen zijn nog steeds één van de meest gebruikte kantoorartikelen wereldwijd. Ze worden dagelijks gebruikt en meegenomen naar diverse plekken, waardoor het bereik van een bedrukte pen enorm is. Door je bedrijfslogo, slogan of contactgegevens op een pen te bedrukken, creëer je een langdurig marketingeffect dat mensen keer op keer aan jouw bedrijf doet denken.

Daarnaast bieden bedrukte pennen de mogelijkheid om op een persoonlijke manier met je klanten te communiceren. Een schrijvende pen met jouw logo erop kan ervoor zorgen dat je klant zich bijzonder voelt en daardoor meer geneigd is om voor jouw bedrijf te kiezen.

© Pexels.com

Types pennen

Er zijn verschillende soorten pennen beschikbaar die bedrukt kunnen worden. Hieronder bespreken we kort enkele populaire types:

  • Balpennen: deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen en hebben over het algemeen een lange levensduur.
  • Vulpennen: deze pennen zijn perfect voor formele gelegenheden en hebben een chique uitstraling.
  • Touchscreen pennen: deze pennen hebben naast een schrijffunctie ook de mogelijkheid om op touchscreens te werken. Ideaal voor mensen die veel met smartphones en tablets werken.
  • Markeerstiften: met bedrukte markeerstiften blijft jouw naam of logo langdurig zichtbaar op het bureau van je klant.

Hoe pennen bedrukken?

Pennen kunnen op diverse manieren bedrukt worden, afhankelijk van het type pen en het ontwerp dat je wilt gebruiken. Hieronder volgen twee veelvoorkomende druktechnieken:

  • Tampondruk: hierbij wordt de inkt overgebracht van een stempel naar de pen. Het is een uitstekende techniek voor het reproduceren van kleurrijke en gecompliceerde ontwerpen.
  • Zeefdruk: bij zeefdruk wordt de inkt direct op de pen aangebracht door middel van een sjabloon. Deze techniek is optimaal wanneer je grotere oppervlaktes wilt bedrukken.
© Pexels.com

Waar pennen bestellen?

Er zijn tal van bedrijven die pennen bedrukken en aanbieden als promotiemateriaal. Het is belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen met goede referenties en een uitgebreid assortiment.
Het bedrukken van pennen biedt een effectieve en eenvoudige manier om je merknaam te verspreiden en je marketingdoelen te behalen. Door slimme keuzes te maken in het type pen, druktechniek en leverancier, kan je promotiemateriaal nog beter tot z’n recht komen. Besteed aandacht aan de kleinste details en geef jouw promotiecampagne een extra boost met bedrukte pennen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *