Bouwvakkers maken het ook graag gezellig

Werken in de bouw? Het is een ruwe job. Het werk zelf is niet licht en bovendien sta je de hele dag ofwel in de koude ofwel in de brandende zon. Werkgevers in de bouwsector hebben vaak moeilijkheden om goed personeel aan te trekken of om hun aangeworven werknemers tevreden te houden. En met tevreden houden, hebben we het niet over een leuke attentie of een motiverend schouderklopje. Het gaat wel degelijk om de dagdagelijkse werkomstandigheden. Wie een comfortabele werkomgeving kan creëren op de bouwlocatie, scoort het hoogst bij zijn personeel. Wat kun je als comfort tegenover een harde werkplek stellen? Schaftwagens maken al een groot verschil.

Bouwvakkers maken het ook graag gezellig
© Pixabay.com

De middagpauze als eiland in een zee van werk

Een hele dag door werken: het lijkt alsof je elke dag het Kanaal moet overzwemmen. En toch slaag je daar iedere dag weer in. Hoe komt dat? Omdat je halfweg van dit Kanaal een eilandje hebt: de middagpauze. Bij het merendeel van de werkende mensen zakt de motivatie na 2,5 à 3 uur arbeid. De cadans wordt er toch nog ingehouden, omdat ze iets hebben om naar uit te kijken: straks is het middagpauze. Een half uurtje rond de middag is voldoende om terug opgeladen aan de rest van de dagtaak te beginnen. Het is daarbij belangrijk dat de werknemer zich even kan verwijderen van zijn werkplek en even kan genieten van wat rust. Vooral voor bouwvakkers is het essentieel dat ze in de warmte of uit de zon en vooral weg van het stof en het lawaai op de werf hun lunch kunnen nemen.

Een schaftwagen is noodzakelijk

Die warme en droge of net schaduwrijke plek is de schaftwagen, die jij als werkgever voor jouw personeel ter beschikking stelt. Bij Brouwer heb je de keuze uit verschillende modellen. We spreken over wagens die plaats bieden aan 6 tot wel 14 personen. Sommige hebben ook een magazijnruimte en zelfs een toiletruimte of een kantoorruimte. Alle zijn ze onderhoudsarm en duurzaam. En ze kunnen tegen een stootje. Het is de ideale plek voor bouwvakkers om de eigen batterijen weer op te laden bij een stevige boterham, een hartverwarmende kop koffie en een goed verhaal. Een schaftwagen is hét eiland bij uitstek in een lange werkdag op de werf.

Bouwvakkers maken het ook graag gezelli
© Pixabay.com

Stel je wensenpakket samen

Bij Brouwer heb je het voordeel dat je niet alleen heel wat keuze hebt tussen verschillende modellen schaftwagens. Je kunt ook nog eens diverse opties nemen, zodat jouw schaftwagen perfect beantwoordt aan wat je ervan verwacht. Zo is de indeling binnenin bespreekbaar, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor mechanische remmen of remmen op lucht, een wagen die je over de snelweg kunt vervoeren of niet, en ga zo maar door. Je kunt er zelfs zonnepanelen op laten leggen.

Brouwer beschikt ook over een service team, zodat je na je aankoop ook nog op hun hulp kunt rekenen mocht er een probleem zijn. De firma heeft al meer dan 50 jaar ervaring en heeft al heel wat bouwbedrijven in Nederland, België en Duitsland mogen bedienen. Zorg dus in alle vertrouwen voor dat eiland in die lange, zware werkdag van jouw personeel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *